De winnaars van Kunst in de Kroeg 2018 zijn bekend.

Vrijdag 13 april werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars Kunst in de Kroeg 2018.

KUNST IN DE KROEG 2018

Onder de titel “Indrukken… Afdrukken … Uitdrukken” gaan de winnaars van de Kunstexpositie ‘Kunst in de Kroeg’ (voorheen De Kunstbazaar) exposeren in Kunsthuis18. Kunst in de Kroeg, afgekort KIK, vindt jaarlijks plaats in WPC Nederland3 in Wateringen en is een samenwerking tussen Nederland3, Kunsthuis18 en Solits. Deze kunstexpositie voor jong talent, amateurs en professionals vond afgelopen jaar plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018. De winnaars: Marja Ouwerling, categorie professional, Natasja Barendse, categorie amateur en jong talent Sasha Bouman krijgen met hun prijs de kans hun werk aan een breder publiek dan gewoonlijk te laten zien in Kunsthuis18 gedurende 5 weekenden van 5 januari tot 3 februari 2019. De feestelijke opening vindt plaats op 5 januari om 15.00 uur. De toegang is gratis. Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Greenport People Ruimte voor Jong Talent.

 

Professional

1. Marja Ouwerling
2. Inge van Holstein
3. Piet van der Leer

Amateur
1. Natasja Barendse
2. Yvonne Bouman
3. Georgina de Bode

Jong Talent
1. Sasha Bouman
2. Jackie Hozee

Publieksprijs
1. Sasha Bouman
2. Jackie Hozee
3. Georgina de Bode

Bekijk hier de foto impressie van vrijdagavond 13 april in WPC Nederland3

 

Wat vooraf ging

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april vindt Kunst in de Kroeg plaats (voorheen KunstBazaar).
Op vrijdagavond blijven de ingrediënten van deze avond hetzelfde: kunst in het gezellige Nederland 3, met veel enthousiaste kunstenaars en bezoekers, een professionele jury, mooie prijzen én live muziek van Rozijn!

Op zaterdag is de kunst ook te bewonderen. Dus kun je er de 13e niet bij zijn? Of wil je zien welke werken in de prijzen zijn gevallen? Kom dan ook zaterdag langs in de middag en/of avond! Zowel ’s middags als ’s avonds wordt er voor swingende live muziek gezorgd!

Inschrijven voor Kunst in de Kroeg kan tot 1 april via het inschrijfformulier op onze facebookpagina

 

#KIK: Time is running out, live muziek en meer!

Hurry up!

Heb jij je al aangemeld voor Kunst in de Kroeg (#KIK) 2018? Op 1 april sluit de inschrijvingsperiode. In de categoriën Professional en Jong Talent zijn nog wat plekjes beschikbaar, maar de categorie Amateur is bijna vol. Dus wees er snel bij! Of herinner die lieve kunstenaar die je kent eraan dat de tijd begint te tikken…

Nog vragen? Je kunt ons altijd mailen op kunstindekroeg@gmail.com.

Schrijf je nu in!
 
 

LIVE muziek: Rozijn!

Op vrijdagavond 13 april zal akoestisch duo Rozijn de ruimte van WPC Nederland 3verwarmen. Het duo, bestaande uit Diederik Rozenboom en Jasmijn van Holsteijn, startte in 2016 met het spelen van muziek. Check hun Facebook-pagina voor hele fijne previews, en laat onder deze post ook even weten welk nummer je wilt horen die avond!

Samenwerking met OBS De Kyckert

Voor het eerst gaat #KIK een samenwerking aan met een basisschool. Dit jaar wordt speciaal voor de leerlingen van De Kyckert de expositie eerder opengesteld. Op vrijdagmiddag zullen ze de tentoongestelde werken bekijken en onderbouwde meningen vormen. Dit na een langer lopend traject waarbij de leerlingen onder begeleiding van een kunstenaar hebben leren kijken naar kunst en zelf creatief aan de slag zijn gegaan. Tijdens #KIK is er een gezamenlijk kunstwerk te zien waar de leerlingen samen aan hebben gewerkt!

Wat is Kunst in de Kroeg?

 

Kunst in de Kroeg (voorheen De Kunstbazaar) is een kunstexpositie voor jong talent, amateurs en professionals en vindt plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018. De kunstenaars maken kans op een expositie van 5 weken in Kunsthuis18, een publieksprijs en krijgen de kans om hun werk aan een breder publiek dan gewoonlijk te laten zien. De beeldende kunst wordt gemengd met podiumkunst, er zullen heerlijke klanken van diverse artiesten te horen zijn. Kunst in de Kroeg vindt plaats in WPC Nederland 3 en is een samenwerking tussen Nederland 3, Kunsthuis18 en Solits. Hier vind je meer informatie over dit evenement.

 

 

Galerij

  • Winnaars Kunst in de Kroeg 2018