Op 17 april 2019. De kikborrel inclusief lezing van @Maaike van Steenis. Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Lezing: Tussen Kunst en Cash 
Hoe wordt je succesvol als kunstenaar of creatieve ondernemer?
Maar één op de vijf kunstenaars kan rondkomen van zijn of haar werk. De rest heeft daarnaast nog een andere inkomstenbron nodig on rond te komen. Het is dus beslist niet makkelijk om als kunstenaar of creatieve ondernemer een goed inkomen te verdienen.

Toch zijn er ook zeer succesvolle creatieve ondernemers. Zij slagen er wél in om hun eigen broek op te houden en rond te komen van het werk waar ze gelukkig van worden. Wat doen zij anders als anderen? Welke eigenschappen bezitten ze? Wat kunnen andere creatieven van hen leren?

Maaike van Steenis interviewde 11 succesvolle kunstenaars en creatieven over hun beroepspraktijk. Ze verwerkte deze interviews, aangevuld met tips en marketingtools, tot het onlangs verschenen boek Tussen Kunst en Cash.

In deze interactieve lezing gaat Maaike in op de eigenschappen van deze creatieven die, volgens haar, de sleutel vormen tot hun succes. De lezing bevat praktische tips en er is gelegenheid om vragen te stellen. Ook is het boek te koop (tegen contante betaling).

***

De lezing wordt gegeven door Maaike van Steenis. Maaike is trainer en leert kunstenaars en creatieve ondernemers hoe ze meer kunnen verdienen met hun werk. Meer informatie is te vinden op de website:www.tussenkunstencash.nl Daar kun je bovendien een gratis PDF van de eerste 3 hoofdstukken van het boek downloaden.

 

 

 

 

De winnaars van Kunst in de Kroeg 2018 zijn bekend.

Vrijdag 13 april werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars Kunst in de Kroeg 2018.

KUNST IN DE KROEG 2018

Onder de titel “Indrukken… Afdrukken … Uitdrukken” gaan de winnaars van de Kunstexpositie ‘Kunst in de Kroeg’ (voorheen De Kunstbazaar) exposeren in Kunsthuis18. Kunst in de Kroeg, afgekort KIK, vindt jaarlijks plaats in WPC Nederland3 in Wateringen en is een samenwerking tussen Nederland3, Kunsthuis18 en Solits. Deze kunstexpositie voor jong talent, amateurs en professionals vond afgelopen jaar plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018. De winnaars: Marja Ouwerling, categorie professional, Natasja Barendse, categorie amateur en jong talent Sasha Bouman krijgen met hun prijs de kans hun werk aan een breder publiek dan gewoonlijk te laten zien in Kunsthuis18 gedurende 5 weekenden van 5 januari tot 3 februari 2019. De feestelijke opening vindt plaats op 5 januari om 15.00 uur. De toegang is gratis. Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Greenport People Ruimte voor Jong Talent.

Professional

1. Marja Ouwerling
2. Inge van Holstein
3. Piet van der Leer

Amateur
1. Natasja Barendse
2. Yvonne Bouman
3. Georgina de Bode

Jong Talent
1. Sasha Bouman
2. Jackie Hozee

Publieksprijs
1. Sasha Bouman
2. Jackie Hozee
3. Georgina de Bode

Bekijk hier de foto impressie van vrijdagavond 13 april in WPC Nederland3