Lezing Mariska de Kok op zaterdag 3 juli

 

Mariska de Kok zal op zaterdag 3 juli om 15.30 u een lezing geven in Kunsthuis18 over ‘Kunst Kijken’. Mariska heeft een boek, bedoeld als handvat bij het bezoeken van exposities, geschreven en zal ons een kijkje geven in ‘de kunst van het kijken’.

Musea doen hun best om ons te imponeren met hun prachtige collectie. Vaak is er zoveel te zien, dat daardoor kijken moeilijk wordt. Overvoerd, met hoofdpijn en duizelig ga je weer op pad naar huis. Onder je arm natuurlijk een nieuw aangeschafte catalogus, zodat je rustig thuis kan nakijken wat je nu eigenlijk heb gezien, maar ook wat je hadden kunnen zien… Dit kan anders! Vanaf nu heb je de mogelijkheid om beter voorbereid op pad te gaan en daadwerkelijk te genieten van al het moois.

Aanmelden kan via info@kunsthuis18.com onder vermelding van ‘lezing Mariska de Kok’ en je naam en aantal personen. Wees er snel bij!

I.v.m. de coronamaatregelen staan we een maximaal aantal bezoekers tegelijk in onze ruimte toe. Let op de gepaste afstand van 1,5 meter.