Kunsthuis18 opent op zaterdag 22 mei weer haar deuren aan het Zuideinde 6 in Naaldwijk!

Expositie ‘Ontrafel het Mysterie’

We nodigen jullie van harte uit om deze tentoonstelling te komen bekijken, elke zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 u tot 16.30 u.

De expositie loopt t/m 13 juni 2021 en sluit af met een finnissage. De toegang is gratis.

Een introductie van de kunstenaars:

Mark Olthoff zegde in 2012, na 21 jaar bij Unilever gewerkt te hebben, zijn baan als technologie directeur op om zich volledig te focussen op zijn passie: fotografie. Hij ging naar de Fotovakschool, waar hij in 2015 afstudeerde. Marc maakt verrassende, intrigerende beelden die de toeschouwer verwonderen en raken. De beelden tonen meestal een incompleet verhaal of een onverwacht element waardoor de toeschouwer aangespoord wordt om zich af te vragen wat hij nou eigenlijk ziet en wat de betekenis ervan is. Marc heeft bij internationale wedstrijden tot nu toe 87 awards ontvangen voor 49 verschillende beelden.

Catherine Pineau toont beelden die ruimte vrij laten voor de verbeelding. Ze doen denken aan rotsformaties en vegetatie, maar ook aan dieren. Alle materie, rotsen, planten en dieren bestaan uit dezelfde elementen. Ook wij zijn sterrenstof en onderdeel van de levenscyclus. Bergen eroderen en worden klei. Als een alchemist die deze klei weer omvormt tot steen(goed), gebruikt ze voor haar glazuren grotendeels houtas van de open haard en restglazuren, water uit de waterton en zonnestroom.

Corrie Nuijen- Bloem is kunstschilder. Creativiteit is een rode draad in haar leven. Ze zou van alles willen creëren, maar uiteindelijk heeft ze de keuze voor schilderen gemaakt. Het is voor haar de beste manier om zich te uiten en de gaven die ze heeft meegekregen optimaal te benutten. Ze haalt haar inspiratie uit de natuur en uit mensen. Ze werkt graag met acrylverf, grote doeken en grote kwasten. Ook het paletmes komt er regelmatig aan te pas. Ze was één van de deelnemers van de Zomersalon.

Ivm de coronamaatregelen staan we een maximaal aantal personen tegelijk toe. Mondkapjes zijn verplicht.

De expositie wordt mede mogelijk gemaakt door Business People.