Illustratie: Jabbertje

Illustratie: Jabbertje

In 2020 vieren we dat Nederland 75 jaar geleden werd bevrijd. Rond het thema ‘Vrijheid’ organiseert Kunsthuis18 de expositie ‘Kunst voor het raam’. De naam zegt het al, wij moeten ons beperken tot het gedeelte voor het raam i.v.m. de RIVM maatregelen rond Corona. Het thema kan vrij geïnterpreteerd worden. Wat betekent vrijheid bijvoorbeeld in Coronatijd maar in principe is alles mogelijk. Wij doen een oproep aan kunstenaars/creatievelingen en jonge talenten een kunstwerk te maken met het thema ‘Vrijheid’. De werken kunnen tot 1 mei ingeleverd worden en zullen gedurende de maand mei in de etalage van Kunsthuis18 te zien zijn.

Kinderen/jonge talenten
Voor kinderen geldt dat zij een tekening of schilderij kunnen maken rond het thema vrijheid. Wat betekent vrijheid voor jou en hoe zou je dat willen uitbeelden. Lever je werk in met op de achterkant je naam, email-adres, telefoonnummer, leeftijd en een kleine uitleg over wat er te zien is op jouw tekening/schilderij. Het werk kun je opsturen naar Kunsthuis18, Zuideinde 6, 2671 MH Naaldwijk. Vouw je tekening niet op anders komen er lelijke vouwen in je werk. Alle ingeleverde werken worden gedurende de maand mei tentoongesteld voor het raam in Kunsthuis18.

Kunstenaars/creatievelingen
Voor kunstenaars/creatievelingen geldt dat er werken ingeleverd kunnen worden in een discipline naar keuze. Maak een foto van het werk en stuur het op naar info@kunsthuis18.com en vermeld daarbij je naam en telefoonnummer. De drie origineelste inzendingen krijgen een prominente plek in de etalage van Kunsthuis18. De overige inzendingen zullen gedeeld worden via sociale media.

Kunsthuis18
KIJK EN BELEEF