Verlegen en vol verborgen verlangens.

Van 12 oktober tot 10 november 2019 exposeert Rachel de Liefde in Kunsthuis18. Fotograaf Rachel de Liefde studeerde af aan de fotoacademie in Amsterdam. Haar werk bestaat voornamelijk uit autonome kunst en het geven van fotografielessen.

Toeschouwers en cursisten prikkelt zij met thema’s als verlangen, passie, vergankelijkheid, maar ook levenskracht en de schoonheid van het alledaagse. Met poëtische en sensuele beelden brengt zij het volle leven in beeld, met vreugde, verdriet, kwetsbaarheid en liefde.

Ogenschijnlijk geeft het een kijkje in een andere wereld maar het is toch echt de onze.
In de expositie Shy, presenteert de fotograaf uit Monster nieuw werk uit haar project Muurbloemen. Verlegen en vol verborgen verlangens.
Naast haar expositie biedt ze haar cursisten de ruimte om hun werk te laten zien. Zij vindt het zo jammer dat zo veel mooie creaties die mensen maken maar op de computer blijven staan.

De opening vindt plaats op zaterdag 12 oktober om 15.00 uur. De toegang is gratis. Kunsthuis18 is elke zaterdag en zondag geopend van 13.30 tot 16.30 uur. Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Greenport People Ruimte voor jong talent.

Klik hier voor een impressie van de opening

U bent van harte welkom.

KIJK EN BELEEF