Van 12 tot 15 september vindt de 34e editie van de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk van Naaldwijk plaats. Kunsthuis18 mocht hiervoor kunstenaars uitnodigen om werk aan te leveren passend bij het thema NAZOMEREN. Ook dit jaar heeft Helga Knoll-van der Schoor zich als coördinator van Kunsthuis18 vol enthousiasme ingezet om de jaarlijkse kunstexpositie in de tentoonstelling samen te stellen. De uitgekozen kunstwerken zijn van de hand van: Astrid Smalheer, Marlies Bol, Bianca Tiegelaar en Kimberly Duyvesteijn. Verder zijn vrijwilligers bezig met het maken van objecten voor in de tentoonstelling en hebben vrijwilligers van Kunsthuis18 een prachtig juttersarrangement gemaakt, een werkstuk dat gemaakt is met voorwerpen die op het strand te vinden zijn.

Nazomeren in Kunsthuis18
U kunt het werk van de kunstenaars al eerder bewonderen tijdens de ‘De Zomerbloemenexpositie’ in Kunsthuis18, Zuideinde 6 in Naaldwijk in de weekenden van 7 september tot en met 6 oktober van 13.30 tot 16.30 uur. Naast het werk van genoemde kunstenaars is er ook werk te vinden van Helga Knoll (keramiek) en Nellie van Geest (o.a. schilderijen). Tijdens de Nationale Zomerbloemententoonstelling is Kunsthuis18 extra geopend op donderdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur. De officiële opening wordt verricht op zaterdag 14 september om 15.00 uur. De toegang is gratis.
Deze tentoonstelling is mede mogelijk gemaakt door Greenport People Ruimte voor Jong Talent.