Van 3 augustus t/m 1 september 2019 vindt de jaarlijkse Zomerexpositie plaats: een verzameltentoonstelling van tientallen diverse kunstenaars, van jonge talenten tot professionals met als thema WOW WAT EEN ZOMER met een knipoog naar het bloemencorso. Dit thema kan zeer breed opgevat worden en we willen er daarom geen specifieke invulling aan geven. Tijdens deze periode is het Kunsthuis open op woensdag en zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur.
Spelregels:
– Elke kunstenaar kan meedoen met maximaal 3 werken. Per werk bedragen de expositiekosten €10,-.
Aanmelden kon tot 15 juli. Na deze datum wordt er vanuit de tentoonstellingscommissie contact gelegd en zal er gevraagd worden naar afbeeldingen van het werk dat u wenst te exposeren. Naar aanleiding van de hoeveelheid aanmeldingen zal/kan er een selectie worden gemaakt.
– Inlevermoment is zondag 28 juli tussen 16.30 en 17.30 of maandag 29 juli tussen 19.00 en 20.00 uur. Je levert je werk, volledig ingevuld contract en de 10,- euro per werk in. Zonder contract en betaling kunnen wij het werk helaas niet aannemen. Het werk dient voorzien te zijn van een goed ophangsysteem.
– Ophaalmoment is zondag 1 september tussen 16.30 en 17.30 uur.
– Van elke kunstenaar wordt verwacht dat hij/zij een middag in Kunsthuis aanwezig is, tijdens de looptijd van de expositie. U ontvangt hierover nadere informatie.

Lees het Zomerexpositiecontract voor de Zomerexpositie goed door alvorens je aan te melden.

Geen vragen en ontzettend veel zin om mee te doen?

Schrijf je dan voor maandag 15 juli 2019 in via dit formulier!

U kunt zich inmiddels niet meer aanmelden voor de expositie.

Kunsthuis18 behoudt zich het recht voor bij onvoldoende deelname de expositie te annuleren.

Mocht je toch vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met de tentoonstellingscommissie via marjagreve@caiway.net of cockie.veenman@kabelfoon.net

Kunsthuis18
KIJK EN BELEEF