Van 20 april t/m 12 mei 2019 vindt expositie ‘Transparant’ plaats: een verzameltentoonstelling van tientallen diverse kunstenaars, van jonge talenten tot professionals met als thema ‘TRANSPARANT’. Kunstenaars konden zich tot 10 april inschrijven voor deze thema-expositie. Ongeveer dertig kunstenaars hebben zich aangemeld met een verrassend en divers aanbod. Momenteel vindt de selectie van de ingezonden werken plaats. De officiële opening is op zaterdag 20 april om 15.00 uur.

Kunsthuis18 is gevestigd in de Kunstgarage, Zuideinde 6 in Naaldwijk. Openingstijden op zaterdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur.

Wij heten u van harte welkom.

 

Let op: Kunsthuis18 is 1e Paasdag gesloten. Maandag 2e Paasdag bent u van harte welkom.

 

Deze expositie is mede mogelijke gemaakt door Greenport People Ruimte voor Jong Talent.

Foto-impressie van de opening 20 april