Van 20 april t/m 12 mei 2019 vindt expositie ‘Transparant’ plaats: een verzameltentoonstelling van tientallen diverse kunstenaars, van jonge talenten tot professionals met als thema ‘transparant’. Dit thema kan zeer breed opgevat worden en we willen er daarom geen specifieke invulling aangeven. Tijdens deze periode is het Kunsthuis open op zaterdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur.
Spelregels:
– Elke kunstenaar kan meedoen met maximaal 3 werken. Per werk bedragen de expositiekosten €10,-.
– Aanmelden kan tot 1 april. Na deze datum wordt er vanuit de tentoonstellingscommissie contact gelegd en zal er gevraagd worden naar afbeeldingen van het werk dat u wenst te exposeren. Naar aanleiding van de hoeveelheid aanmeldingen zal/kan er een selectie worden gemaakt.
– Inlevermoment is maandag 15 april tussen 17.00 – 19.00. Je levert je werk, volledig ingevuld contract en de 10,- euro per werk in. Zonder contract en betaling kunnen wij het werk helaas niet aannemen. Het werk dient voorzien te zijn van een goed ophangsysteem.
– Ophaalmoment is zondag 12 mei 2019 om 16.30.
– Van elke kunstenaar wordt verwacht dat hij/zij een middag in Kunsthuis aanwezig is tijdens de looptijd van de expositie.

Lees het speciale expositie-contract voor ‘Transparant’ goed door alvorens je aan te melden.

Geen vragen en ontzettend veel zin om mee te doen? De mogelijkheid om je in te schrijven is inmiddels verlopen

Mocht je toch vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met de tentoonstellingscommissie via marissaschut@gmail.com

Expositiecontract

Aanmeldformulier

Kunsthuis18
KIJK EN BELEEF