Van 9 februari tot 10 maart 2019 exposeert Ellen Bodmann met 43 van haar cursisten in Kunsthuis18, gesitueerd aan het Zuideinde 6 in Naaldwijk.
Voor Ellen betekent deze expositie naast het tonen van haar eigen werk, bovenal een eerbetoon aan haar getalenteerde, hardwerkende cursisten; een manier om aan iedereen te laten zien dat zij de titel amateur overstijgen. De disciplines variëren van houtskool en grafiet tot pastel, acrylverf en olieverf op doek of paneel, airbrush, drybrush en kleurpotlood.

Naast Ellen exposeert jong talent Marissa Schut. Haar werk draait om activisme en feminisme en is vooral gefocust op de lichamelijke, sociale en symbolische aspecten rond de menstruatiecyclus en de bijna onlosmakelijke connectie met ‘vrouwelijkheid’. Zij vertaalt haar werk naar verschillende mediums, veelal resulterend in (conceptuele) ruimtelijke installaties. Marissa toont een ‘Work in Progress’. Tijdens de openingsdagen zult u het werk onder Marissa’s handen zien groeien. Met haar werk wil Marissa het publiek uitdagen om ‘waarheden’ los te laten en ruimte te creëren voor zowel individuele als maatschappelijke transformatie.

Alle reden om Kunsthuis18 met een bezoek te vereren tijdens de openingsweekenden. Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Greenport People Ruimte voor Jong Talent.
De opening vindt plaats op 9 februari 14.00 uur door voorzitter Nellie van Geest. Kunsthuis18 is geopend op zaterdag en zondag van 13.30 uur tot 16.30 uur. U bent van harte welkom.

Foto-impressie van de opening 9 februari 2019