Onder de titel “Indrukken… Afdrukken … Uitdrukken” gaan de winnaars van de Kunstexpositie ‘Kunst in de Kroeg’ (voorheen De Kunstbazaar) exposeren in Kunsthuis18. Kunst in de Kroeg, afgekort KIK, vindt jaarlijks plaats in WPC Nederland3 in Wateringen en is een samenwerking tussen Nederland3, Kunsthuis18 en Solits. Deze kunstexpositie voor jong talent, amateurs en professionals vond afgelopen jaar plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018. De winnaars: Marja Ouwerling, categorie professional, Natasja Barendse, categorie amateur en jong talent Sasha Bouman krijgen met hun prijs de kans hun werk aan een breder publiek dan gewoonlijk te laten zien in Kunsthuis18 gedurende 5 weekenden van 5 januari tot 3 februari 2019. De feestelijke opening vindt plaats op 5 januari om 15.00 uur. De toegang is gratis. Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Greenport People Ruimte voor Jong Talent.

Klik hier voor een foto-impressie