In het kader van Westland Ontmoet kunt u woensdag 26 september 2018 vanaf 16.00 uur aanschuiven in de Kunstgarage, Zuideinde 4-6 in Naaldwijk om mensen uit diverse windstreken te ontmoeten. Ook in Westland is veel behoefte om anderen te ontmoeten. Om anderen te treffen voor een glimlach, een toereikende hand, een luisterend oor of een maatje om mee af te spreken en samen activiteiten te ondernemen. De vraag naar gezelschap heeft iedereen en velen kunnen in het antwoord op die vraag voorzien.

Vluchtelingenwerk opent met muziek en een presentatie in Kunsthuis18. U komt met elkaar in gesprek door het spelen van verschillende spelletjes zoals sjoelen, dammen e.d. Voor de liefhebbers is er een tekenworkshop.

De Bibliotheek verzorgt een lezing over Taalmaatjes, samen met ervaringsdeskundigen. Ook bieden zij informatie over het land van herkomst van de deelnemende vluchtelingen.

De middag wordt afgesloten met een kop soep en heerlijke hapjes, verzorgt door Doel: een maatschappelijke organisatie ter bevordering van re-integratie.

Omstreeks 19.00 uur sluiting.
Is er iemand in uw omgeving die wel wat aandacht kan gebruiken?
Kom samen naar deze Ontmoeting in de Kunstgarage, Zuideinde 4-6 te Naaldwijk.
U bent van harte welkom