Deze groepsexpositie laat een breed scala aan hedendaagse kunst zien: figuratief en abstract, tweedimensionaal en ruimtelijk zoals: schilderijen, tekeningen, grafiek en fotografie, maar ook beelden van keramiek, marmer, enz. En alles met grote diversiteit aan materialen en technieken. Ruim 16 leden van WIT laten hun werk zien.
De ledententoonstelling is een uitstekende gelegenheid voor de bezoeker om kennis te nemen van de verbeeldingskracht en fascinaties van de kunstenaars van WIT. Wie nieuwsgierig is moet dus zeker gaan kijken.
Als klap op de vuurpijl kunt u zelf aan de slag door spontaan deel te nemen aan een workshop portret/modeltekenen naar model. Heel geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De gratis workshop is elke zaterdag tussen 13.30 en 14.30 uur. Loop spontaan binnen en doe mee.
Dit jaar exposeren de leden van WIT niet in hun eigen ateliers maar in Kunsthuis 18, eveneens gevestigd in het gebouw  de Kunstgarage, Zuideinde 6 in Naaldwijk. Kunsthuis18 ligt in het centrum van Naaldwijk, dichtbij de achterzijde van winkelcentrum De Tuinen.
Onze locatie is op allerlei manieren uitstekend bereikbaar. Er zijn in de directe omgeving diverse parkeerplaatsen.
De expositie is te zien vanaf vrijdagavond 21 september t/m zondag 21 oktober.

Openingstijden: vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Zaterdag en zondag van 13.30-16.30 uur.
De toegang is gratis.
Kijk ook op www.collectiefwit.nl

Bekijk hier de foto-impressie van de opening