Zoals in afgelopen jaren is er tijdens de Nationale Zomerbloemententoonstelling in de Oude Kerk in Naaldwijk van 6 – 9 september, weer ruimte voor de creativiteit van amateurbloemschikkers, individueel of met een groep.

De ondergrond van het werkstuk van deze editie is een fietswiel, waar deelnemers een dromenvanger van maken. Deze dromenvangers krijgen een plaatsje in het midden van de kerk aan een ‘huis’ en onderdelen daarvan. Ze komen vrij op een hoogte van twee meter te hangen. Er is nog plaats voor 10 deelnemers. Er is een kleine bijdrage voor te maken onkosten beschikbaar.

Bent u geïnteresseerd en wilt u de uitdaging aan gaan? Meldt u zich dan aan bij Thea van der Knaap via e-mail: keesthea@caiway.nl of telefonisch: 06- 1819 1134. U kunt bij Thea ook met uw vragen terecht en ontvangt na aanmelding de benodigde informatie.

Voor meer en actuele informatie over de Nationale Zomerbloemententoonstelling verwijzen wij u naar de site: nzbt.nl – www.facebook.com/NationaleZomerbloemententoonstelling