Deze zomer opent Kunsthuis18, na een succesvolle pilot editie in 2017, voor de tweede keer haar deuren tijdens de zomerperiode. Van 7 juli t/m 25 augustus 2018 vindt de Zomerexpositie plaats: een verzameltentoonstelling van tientallen diverse kunstenaars, van jonge talenten tot professionals. De focus ligt wederom op het verzamelen van kunst. Tijdens deze periode is het Kunsthuis open op de woensdagen en zaterdagen.

Elke kunstenaar kan zich nu aanmelden via het digitale inschrijfformulier. De aanmeldingen gaan langs de tentoonstellingscommissie die bekijkt of het werk fysiek en inhoudelijk in Kunsthuis18 past, maar in principe is elke kunstvorm welkom.

Spelregels:
– Elke kunstenaar kan meedoen met maximaal 3 werken. Per werk bedragen de expositiekosten €10,-.
– Inlevermoment is maandag 2 juli 2018 tussen 17:00 – 19:00. Je levert je werk, volledig ingevuld contract en de 10,- per werk in. Zonder contract en betaling kunnen wij het werk helaas niet aannemen.
– Ophaalmoment is zaterdag 25 augustus 2018 om 16:30.
– Van elke kunstenaar wordt verwacht dat je een middag in de gehele periode aanwezig bent.

Lees het speciale zomerexpositie-contract goed door alvorens je aan te melden: 2018 Zomerexpositie contract

Geen vragen en ontzettend zin om mee te doen? Schrijf je dan in via het digitale formulier (voor 24 juni). De inschrijving is inmiddels gesloten.

Mocht je toch vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met de commissie via zomerexpositie@gmail.com.