Acht derdejaars studenten van de opleiding Bloem & Design van MBO Lentiz, organiseren in het kader van hun eindstudieopdracht een tentoonstelling van natuurlijke materialen en levende producten. Als vak experts krijgen zij de gelegenheid om hun kwaliteiten aan de bezoekers van Kunsthuis18 te tonen. Zo presenteren en verkopen zij in een oase van bloem, groen en styling, florale objecten en andere (innovatieve) producten en diensten.
Door op interactieve wijze met de bezoekers in gesprek te gaan, doen zij tegelijkertijd marktonderzoek voor hun bedrijfsplan. Daarnaast tonen zij hun portfolio. Met elkaar vormen zij een interessante tentoonstelling voor jong en oud en is het tegelijkertijd een top leerproces in de beroepspraktijk.

Daphne Quak (18)
Tuincentrum Quak’.
Ik wil een tuincentrum met een landelijke en rustige uitstraling creëren. Mijn vernieuwende natuurproduct: Ik ga op een boomstam/schrijf teksten en gezegdes graveren. Op dit moment onderzoek ik mijn wensen en mogelijkheden die ik in het bedrijf wil gaan gebruiken en toepassen.

Froukje van Spronsen (18)
De Sky Planter
De Sky Planter is een plant die onderste boven hangt. Over hoe de aarde in het potje blijft zitten, vertel ik u graag meer tijdens de tentoonstelling in Kunsthuis18. Ik maak o.a. gebruik van orchideeën, maar ook van andere planten.

Max van Vuuren (19)
Exclusieve gerecyclede producten
Mijn bedrijfsplan richt zich voornamelijk op het hoge segment: exclusieve gerecyclede producten gericht op kwaliteit en duurzaamheid in samenhang met groene producten en vazen/potten van pure ambacht! Passie en liefde!

Natasja Mondt (18)
De Flowerbox.
Ik wil deze in verschillende maten en kleuren verkopen met daarin diverse soorten bloemen. Er kan met rozen een hart, een getal of een letter in gemaakt worden. De dozen zijn van karton gemaakt. Bij de grotere dozen wordt het onderste gedeelte opgevuld met droge oasis.

Rebecca Vogels (18)
Aankleding van bruiloften
Mijn plan is gericht op de aankleding van bruiloften, zowel buiten als binnen en alles met natuurlijke materialen. Ik wil in de aankleding ervoor zorgen dat er een landelijke sfeer wordt gecreëerd. Bruiloften in de buitenlucht in een natuurlijke omgeving zijn mijn specialiteit.

Romana Boon (19)
Groene Yogastudio en lifestyle winkel
Mijn onderneming is een groene yogastudio met een lifestyle winkel. De yogaruimtes zijn volledig groen ingericht. Denk aan een vloer van mos in plaats van de bekende yogamatten. In de lifestyle winkel zijn leuke huisdecoraties en yogaspullen te vinden. Met deze verrassende combinatie wil ik mensen meer groen, inspiratie en rust geven.

Gwendeline Hofman (23)
GROW IT KIDS
Tijdens de expositie kunt u een kleine pop-up shop van GROW IT KIDS verwachten. GROW IT KIDS is een leercentrum waar natuurlessen krijgen weer HIP is. De ‘Grow-kit for kids’ zal voor het eerst worden tentoongesteld.

Danique van der Kruk (19)
Kunstwerken met een bijzondere groene touch
Wij Nederlanders zijn enorm druk in het leven, dus zelf creatief zijn en het verzorgen van natuurlijke materialen wil er nog wel eens bij inschieten. Hier heb ik iets super leuks op verzonnen! Van huis, tuin en keukenspullen maak ik een super gaaf kunstwerk met een bijzondere groene touch.

Bent u ook nieuwsgierig? Kom dan kijken bij Kunsthuis 18 en laat u verrassen door deze expositie die bloem groen en styling een nieuw leven inblazen!

Klik hier voor een foto-impressie